tirsdag 13. oktober 2009

Første innlegg på ny blogg =)

For noen dager siden bestemte jeg meg for å flytte bloggen min over hit, så nå starter jeg med blanke ark her=)
Jeg må innrømme at jeg blir litt smitta av alle mine strikkesnupper som publiserer det ene etter det andre av alle sine kunstverk! Så nå tenkte jeg å hive meg på strikkebølgen, jeg også..! Produktivitetsnivået hos meg er ikke så stort, og det er flere grunner til det; først og fremst fordi jeg ikke har tid, da skolen tar mye tid og krefter. For det andre er jeg absolutt ikke verdig navnet frøken effektiv, snarere tvert imot.. Og jeg blir fort rastløs, så jeg hopper fra det ene håndarbeidet til det andre.. og det hele ender med at ingen av dem blir fullført. I alle fall ikke så mange av dem. Her trengs det skjerpings!!! Det er godt jeg har slik en rik selvinnsikt, haha...
Men hvis jeg noen gang får fullført noe, så kommer det nok ut her en gang. Hehe, detta hørtes svært lite lovende ut. Vent i spenning, dere!! ;) I'll do my best=)

1 kommentar:

  1. Haha, Karianne! =) Du er veldig slem mot seg selv - så pessimist da! Hehe ;) Dette blir bra - jeg støtter deg 110 %, og ønsker deg velkommen inn i håndarbeids-bloggverden! =) Gid. God helg!!!!

    SvarSlett